Lekker slapen met Polypreen

Wilt u optimaal genieten van een goede nachtrust? Kom dan naar Janus lekker slapen in Amsterdam! Ook voor Polypreen. 

Polypreen heeft zich goed gepositioneerd op de markt met een breed aanbod en perfecte afstemming op de wensen van de klant. Polypreen is een gevestigde waarde in België en Nederland.

Polypreen, onvermoeibaar veerkrachtig

Polypreen levert slaapoplossingen op maat. Met een brede collectie aan matrassen, toppers en complete boxspringsets is er altijd iets wat bij u past. Geproduceerd in de eigen fabriek net over de grens in België. Naast toppers, matrassen en boxsprings is Polypreen ook fabrikant van comfortschuim.

Eigen matrassenproductie
In 1966 startte Jozefus Raspoort met de productie van matrassen in Lommel om zijn bedrijf in Beverwijk te bevoorraden. Initieel was de verkoop van de matrassen enkel bestemd voor Nederland. Dit veranderde in de jaren '70 toen Polypreen de markt in eigen land betrad en startte met de productie van comfortschuimen.

Volwaardig beddenmerk
De snelle groei en export naar Duitsland veroorzaakten in de jaren '80 een voortdurende uitbreiding. In 1992 nam Mecaseat het bedrijf over en introduceerde Polypreen ook op de Franse markt. In 2002 nam Polypreen de groothandelsactiviteit van zusterbedrijf Sedac-Mecobel uit Wevelgem over en bracht deze naar Lommel. In België groeide Mecobel in enkele jaren uit tot een volwaardig merk in de beddingsector.

Polypreen in onze winkel
U bent van harte welkom in onze winkel voor persoonlijk slaapadvies en het Polypreen-assortiment.


  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl