Voordelig slapen bij Janus

Optimaal genieten van een goede nachtrust, maar niet te veel betalen? Ook dan slaapt u lekker bij Janus lekker slapen in Amsterdam! Het hele jaar vindt u bij ons aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. En er zijn altijd voordelige acties van de grote merken. 

Hieronder een overzicht van alle actuele acties. Vraag naar de volledige voorwaarden in de winkel.

Acties bij Janus. Profiteer ervan!

Gratis matras t.w.v. € 209 bij een Lifetime bed
Bij aanschaf van een Lifetime bed met een minimale besteding van € 750, ontvangt u helemaal gratis een matras t.w.v. 209! Deze unieke actie is niet te combineren met andere acties en de prijzen zijn op basis van afhalen en zelfmontage.

Vraag naar de voorwaarden. Deze actie is geldig t/m 28 mei 2017

Nu de bovenste Auping-laag cadeau!
De boxsprings van Auping zijn vernieuwd! Alle Auping boxsprings bieden comfort in elke laag, met de juiste ondersteuning. Tijdelijk krijgt u bij Janus een dekbed- en kussenpakket ter waarde van € 579 cadeau. Nog meer slaapcomfort dus.

Deze actie is geldig t/m 5 juni 2917. Vraag naar de voorwaarden.

Nu uw 2e matras helemaal gratis!
Ubica laat u op aantrekkelijke wijze kennis maken met de Impression en Impression Air matrassen: bij aankoop van één matras krijgt u de tweede er nu gratis bij! Bij aankoop van twee eenpersoons matrassen Impression of Impression Air met gelijke afmetingen, ontvangt u de tweede matras gratis. Bij aankoop van een tweepersoons matras Impression of Impression Air, ontvangt u de matras voor de helft van de prijs. Verkrijgbaar in alle courante afmetingen.

Voor al onze acties geldt: vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl