Voordelig slapen bij Janus

Optimaal genieten van een goede nachtrust, maar niet te veel betalen? Ook dan slaapt u lekker bij Janus lekker slapen in Amsterdam! Het hele jaar vindt u bij ons aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. En er zijn altijd voordelige acties van de grote merken. 

Hieronder een overzicht van alle actuele acties. Vraag naar de volledige voorwaarden in de winkel.

Acties bij Janus. Profiteer ervan!

Sumer Sale bij Tempur!
Wilt u ook slapen op een matras en hoofdkussen die zich helemaal aanpassen aan uw wensen? Profiteer dan nu van de kortingen tijdens Tempur Summer Sale. Gedurende de maanden juli en augustus krijgt u op het 2e Tempur artikel wel 50% korting!

Vraag in de winkel naar de voorwaarden

15% voordeel op het gehele Auping assortiment
Ook in de warme zomermaanden fris en uitgerust wakker worden? Dat kan met de ventilerende collectie van Auping. Kies voor een ventilerende matras, een hoofdkussen voor optimaal ligcomfort, een luchtig zomerdekbed en een frisse dekbedovertrek.

Maak uw slaapkamer Summerproof en profiteer t/m zondag 3 september 2017 van 15% voordeel op het gehele assortiment. Kom snel naar de winkel!

Gratis hoofdkussen bij aankoop van een GELTEX® inside matras
Profiteer tot en met 31 augustus 2017 van de zomeractie van Ubica. Zo ontvangt u een GELTEX® inside hoofdkussen naar keuze helemaal GRATIS bij aankoop van GELTEX® inside matras! En bij aankoop van een tweepersoonsmatras (v.a. 140 cm) ontvangt u 2 hoofdkussens gratis.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden

Viking bedden geven u de garantie voor een perfecte nachtrust. En deze zomer schaft u heel voordelig een Viking bed aan. Bij aankoop van een compleet Viking bed krijgt u het Plain hoofdbord t.w.v. maximaal € 990 helemaal gratis!

Vraag naar de voorwaarden in de winkel

Nu uw 2e matras helemaal gratis!
Ubica laat u op aantrekkelijke wijze kennis maken met de Impression en Impression Air matrassen: bij aankoop van één matras krijgt u de tweede er nu gratis bij! Bij aankoop van twee eenpersoons matrassen Impression of Impression Air met gelijke afmetingen, ontvangt u de tweede matras gratis. Bij aankoop van een tweepersoons matras Impression of Impression Air, ontvangt u de matras voor de helft van de prijs. Verkrijgbaar in alle courante afmetingen.

Voor al onze acties geldt: vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl