Lekker slapen met Zack Design

Wilt u optimaal genieten van een goede nachtrust en prachtig design? Kom dan naar Janus lekker slapen in Amsterdam! Ook voor Zack Design.

Maak bij Janus kennis met de prachtige ontwerpen van het Duitse kwaliteitsmerk in slapen Zack Design.

Zack Design: less is more

Zack Design verstaat de kunst van het weglaten. Het resultaat is een postmoderne vormgeving van strakke en tijdloze ontwerpen, met vakmanschap vervaardigd. Design en kwaliteit gaan hand in hand. De bedden, gemaakt van robuust, massief beuken-, kersen- en notenhout zijn in vele uitvoeringen en kleurstellingen leverbaar. De bijbehorende meubellijn zorgt voor een slaapkamer van een bijzondere klasse.

Van alle markten thuis
Waar andere ontwerpers alleen bedden of het bijpassende meubilair ontwerpen, is Zack Design op beide gebieden actief. Daarbij is deze ontwerper gespecialiseerd in een natuurlijke inrichting van uw slaapomgeving. Zack Design zorgt voor een natuurlijke verhouding tussen slaapmeubelen en slaapsystemen. De kwaliteit van de gebruikte natuurproducten, de stevigheid en ogenschijnlijke eenvoud zorgen voor een rustgevend evenwicht in uw slaapkamer.

Zack Design in onze winkel
Kom naar onze winkel voor een persoonlijk slaapadvies en maak kennis met de collectie van Zack Design.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl