Lekker slapen met Beka

Wilt u optimaal genieten van een goede nachtrust? Kom dan naar Janus lekker slapen in Amsterdam en maak kennis met Beka.

Beka, slaapcomfort waar stijl en rust elkaar vinden. Uitgekiende technologie en een elegante afwerking zorgen voor een diepe en herstellende slaap, waarin de drukke dag zo van u afglijdt.

 

Beka, slaapcomfort waar stijl en rust elkaar vinden

Beka biedt een unieke collectie waar stijl en rust elkaar vinden. Uitgekiende technologie en een elegante afwerking zorgen voor een diepe en herstellende slaap, waarin de drukke dag zo van u afglijdt. Sereen, hedendaags en vrouwelijk met een aangeboren gevoel voor esthetiek. Dezelfde zachtheid ligt ook aan de basis van Beka-producten: Beka selecteert uitsluitend stoffen die prettig aanvoelen en kiest voor een comfortabele ondersteuning.

Pure eenvoud
Beka staat voor eenvoud. Een verfijnd gevoel voor esthetiek en pure producten onderstrepen het vrouwelijke karakter van het merk. De drie katjes symboliseren de warme en emotionele uitstraling. De kat van Beka is betrouwbaar, sierlijk en ze houdt van gezelschap. Ze symboliseert rust én ontspanning. Zacht én zelfbewust.

Kwaliteit en vakmanschap
Vakmanschap, uitgekiende technologie en materialen zorgen samen met een elegante vormgeving voor topkwaliteit in matrassen en bedbodems. Net voor u gaat slapen, zorgt die topkwaliteit voor de juiste ontspanning. De drukte van de dag glijdt zo van u af en u kunt ongestoord naar uw bed verlangen. Elke nacht opnieuw.

Rijke traditie in slaapcultuur
Sinds 1935 creëert Beka kwaliteit in slaapcomfort. In die tijd bouwde Beka aan knowhow in slaapcultuur. Drie generaties ervaring in design, innovatie en kwaliteitsverbetering. Kiezen voor Beka is een bewuste keuze voor ergonomisch comfort, waarin traditie en innovatie perfect samengaan. Omdat u een fijne nachtrust verdient. Geniet ervan!

Beka in onze winkel
Bent u benieuwd naar Beka? Kom dan naar onze winkel in Amsterdam. We geven u graag een goed persoonlijk slaapadvies.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl