Lekker slapen met Auping

Wilt u optimaal genieten van een goede nachtrust? Kom dan naar Janus lekker slapen in Amsterdam! Ook voor Auping.

Koninklijke Auping is het grootste zelfstandige Nederlands beddenbedrijf, met vestigingen in diverse Europese landen. Bij Janus in Amsterdam ontdekt u de vele mogelijkheden van Auping.

Auping nights, better days

Tijdens een Auping nacht wordt uw lichaam optimaal ondersteund door een bed dat fris, droog en hygiënisch is. Een bed dat u met één druk op de knop in elke gewenste positie verstelt. Om te ontbijten, lezen, luieren of lekker languit TV te kijken. Uw slaapkamer is immers niet alleen een plek om te slapen. Of uw favoriete bed nu een boxspring is of een spiraalbodem heeft, Auping gunt u een fijne dag.

Auronde, Match, Essential, Original en Criade
Comfort kent vele dimensies. Auping houdt er rekening mee. Ervaar de rust en kwaliteit van Auping comfort in vele dimensies. We vertellen u er alles over. Over Auping Auronde, Match, Essential, Original en over de Auping spiraalbodems en matrassen. U vindt bij Janus in Amsterdam ook de Original boxsprings en de nieuwste Criade boxsprings.

Auping in onze winkel
Bent u benieuwd naar de producten van Auping? Kom naar onze winkel in Amsterdam. Wij vinden het belangrijk om u alle verschillen te kunnnen uitleggen en te controleren of u goed ligt op de door u gewenste matras en bodem. We geven u dan ook graag persoonlijk slaapadvies.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl