Lekker slapen met Ubica

Wilt u optimaal genieten van een goede nachtrust? Kom dan naar Janus lekker slapen in Amsterdam! Ook voor Ubica en Geltex.

Ubica is een uniek Nederlands slaapconcept waar stijl en rust elkaar vinden. Waar al 85 jaar een onberispelijke kwaliteit gepaard gaat met een verrassend aantrekkelijke prijs en keuze.

Ubica, de wakkere keuze in slapen

Ubica is een uniek slaapconcept waar stijl en rust elkaar vinden. Waar al 85 jaar een onberispelijke kwaliteit gepaard gaat met een verrassend aantrekkelijke prijs en keuze. Geraffineerd afgewerkte matrassen, boxsprings, lattenbodems, hoofdkussens en accessoires. Streelzachte stoffen en materialen, uitgekiende technologie voor een diepe en herstellende slaap waarin de drukke dag zo van u afglijdt.

Ubica Excellence boxsprings en matrassen
Hoe druk je dag ook was, in de Excellence bedden van Ubica is het altijd heerlijk thuiskomen. Onze uitgekiende bedoplossingen trakteren je op de luxe die je verdient. Boxspring, hoofdbord, matrassen, stoffen en poten: alle elementen passen op een harmonieuze manier bij elkaar. Want Ubica staat naast ergonomie en vernieuwing ook voor esthetisch en smaakvol. Ubica zorgt ervoor dat je na een comfortabele nachtrust weer helemaal klaar bent voor een dag vol avontuur en dynamiek. Een hoog comfortgevoel, verzorgd afgewerkt en fris van stijl. Kortom, alle vakmanschap, technologie en ervaring van Ubica zijn terug te vinden in deze collectie.

Ubica Geltex
Iedereen is anders. Maar iedereen slaapt beter op een matras met GELTEX inside. Of je nu klein, groot, dik of dun bent, op je zij of op je rug slaapt... een gezonde slaap begint bij de juiste matras. GELTEX inside is een innovatieve, gepatenteerde mix van hoog-elastische gel en luchtdoorlatend materiaal. Matrassen met GELTEX inside verdelen de druk optimaal, bieden de juiste ergonomische ondersteuning en ventileren uitstekend.

Ubica Excellence en Geltex in onze winkel
Bent u benieuwd naar de producten van Ubica en Geltex? Kom naar Janus in Amsterdam voor een persoonlijke advies.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl