Lekker slapen met Innovation

Wilt u of een logé optimaal genieten van een goede nachtrust? Kom dan naar Janus lekker slapen in Amsterdam! Ook voor Innovation. 

Innovation Living is een Deens merk met een enorme collectie slaapbanken met een funky retro design. Kom ze bekijken en uittesten!

Innovation, comfortable bed- en slaapbanken

Heeft u niet veel ruimte of zoekt u een comfortabele slaapgelegenheid voor logés? Dan biedt Innovation uitkomst! Deze innovatieve, comfortabale en mooie bedbanken en slaapbanken zijn zo ontworpen dat niet te zien is dat er ook heerlijk op geslapen kan worden.

Dagelijks gebruik of voor logés
Voordat u een bedbank of slaapbank aanschaft, moet u goed bedenken waarvoor u 'm wilt gebruiken. Slaapt er elke dag iemand op of slechts af en toe een logé? Afhankelijk van het gebruik stelt u andere eisen aan de slaapbank: een dagelijks te gebruiken bedbank is heel anders dan een logeerbedbank. Ook qua matrassen en kussens is er veel mogelijk. Bij Janus in Amsterdam adviseren we u graag en goed over de bedbank, slaapbank of futonbank die bij u past.

Innovation in onze winkel
U bent van harte welkom in onze winkel voor persoonlijk advies over de beste bedbank of slaapbank van Innovation.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl