Lekker slapen met Tempur

Wilt u optimaal genieten van een goede nachtrust? Kom dan naar Janus lekker slapen in Amsterdam en ontdek Tempur.

Tempur is inmiddels in 76 landen verkrijgbaar. Bij Janus in Amsterdam kunt u uitgebreid kennis maken met de mooiste en beste slaapinnovaties van Tempur.

Tempur, hightech slapen

Een matras moet zich vormen naar uw lichaam, niet andersom. Mensen denken vaak niet na over hun houding als ze een bed uitzoeken. Maar een slechte houding en druk zijn de voornaamste oorzaken van problemen met rug, nek en gewrichten. Een verkeerde matras kan het nog erger maken als deze te hard of te zacht is. De oplossing? Tempur!

> Bekijk de Tempur acties

Minder rugpijn met Tempur
Drukverlagende Tempur-matrassen en kussens werden geïntroduceerd in de gezondheidszorg om doorliggen en rugklachten te voorkomen. Ze worden nu door miljoenen mensen gebruikt om de slaap en kwaliteit van leven te verbeteren. Mensen met lage rugpijn en overige rug-, nek- en schouderpijn ondervinden vermindering van de klachten op de matrassen en kussens van Tempur.

Tempur in onze winkel
In onze winkel in Amsterdam kunt u zelf ervaren hoe het is om op een Tempur matras te liggen. U bent van harte welkom! U kunt de Tempur bedden en matrassen ook via de mail bestellen, stuur uw wensen naar janus@lekker-slapen.nl dan maken we voor u een mooie aanbieding.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl