Lekker slapen met Pullman

Met Pullman bent u verzekerd van een weldadadige nachtrust. Kom naar Janus lekker slapen in Amsterdam om kennis te maken met het assortiment van Pullman.

Natuurlijk mag u uitgebreid komen proefliggen en geven we u graag een persoonlijk slaapadvies, zodat u gegarandeerd een fijne nachtrust tegemoet gaat!

Verlangt u ook zo naar een Pullman?

George Mortimer Pullman legde in 1865 de basis voor de unieke veer-in-veer constructie die de boxsprings van Pullman zo beroemd maakt. Tot de dag van vandaag staan Pullman bedden en matrassen synoniem voor comfort en luxe. De kern van een hoogstaand gezoneerd Advanced Pocket interieur geeft u een individuele ondersteuning op maat. De beste natuurlijke materialen zorgen ervoor dat u in een oase van sereniteit van uw nachtrust gaat genieten.

Ongekend comfort
Een Pullman boxspring - vast of verstelbaar - geeft een ongekend comfort. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed. Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. 25 jaar garantie is op iedere boxspring standaard.

Behandeld met Sensity®
Alle matrassen en Comfort Toppers van Pullman zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvatten zijn standaard aanwezig op matrassen in een damast- en stretch uitvoering en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firmuitvoering.

Pullman in onze winkel
Bent u benieuwd naar de matrassen en boxsprings van Pullman? Kom naar onze winkel in Amsterdam. Wij leggen u graag de verschillen uit en controleren of u goed ligt op de door u gewenste boxspring of matras. Wij geven u graag een persoonlijk slaapadvies.

.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl