Lekker slapen met Pullman

Met Pullman bent u verzekerd van een weldadadige nachtrust. Kom naar Janus lekker slapen in Amsterdam om kennis te maken met het assortiment van Pullman.

Natuurlijk mag u uitgebreid komen proefliggen en geven we u graag een persoonlijk slaapadvies, zodat u gegarandeerd een fijne nachtrust tegemoet gaat!

Verlangt u ook zo naar een Pullman?

Pullman bij JanusDe keuze voor een goed matras of de ideale boxspring is voor iedereen verschillend. Niet alleen uw persoonlijke voorkeur (warm, koud, stevig, soepel of zacht) speelt een rol bij de juiste keuze, ook uw lichaamsbouw, lengte, beweeglijkheid tijdens het slapen, blessuregevoeligheid op bepaalde gebieden in uw lichaam en eventuele allergieën zijn minstens zo belangrijk. En natuurlijk wil het oog ook wat! Kom naar onze winkel in Amsterdam en we vertellen u er alles over. Ook kunt u proefliggen op een van de vele Pullman matrassen en boxsprings.

Boxspring met ongekend comfort
Een Pullman boxspring geeft ongekend comfort dankzij het Pullman pocketvering-interieur. Dit wordt in vaste en verstelbare boxsprings verwerkt. Beide pocketveringinterieurs veren over het totale bedoppervlak mee, van rand tot rand. Bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed. Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat de producten van Pullman garant staan voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. Daarom ontvangt u 25 jaar garantie!

Een Pullman matras is altijd een goed idee
Uitgerust wakker worden begint bij de keuze voor de juiste matras. Of u nu houdt van stevig of weldadig zacht; de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust. En voor wie daar graag nóg een dimensie aan toevoegt zijn er diverse comforttoppers. Kom naar de winkel en ontdek de Pullman Silverline, Pullman Goldline en Pullman Original matrassen.

Hygiëne met Sensity®
Alle matrassen en topdekmatrassen van Pullman zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvatten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard of firm matras.

Pullman comforttoppers
Pullman topdekmatrassen zorgen voor extra zacht ligcomfort en makkelijke hanteerbaarheid bij het opmaken. Heeft u een verstelbare boxspring? Kies dan voor de splitvariant, zodat u uw slaappositie ongestoord kunt wijzigen, los van uw slaappartner.

Pullman in onze winkel
Bent u benieuwd naar de matrassen en boxsprings van Pullman? Kom naar onze winkel in Amsterdam. Wij leggen u graag de verschillen uit en controleren of u goed ligt op de door u gewenste boxspring of matras. U ontvangt een persoonlijk slaapadvies van ons!

.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl