Dekbedden en kussens bij Janus

Bent u op zoek naar een nieuw dekbed en hoofdkussen? Kom naar Janus lekker slapen in Amsterdam. Met ruim 100 jaar ervaring vertellen we u precies onder welk dekbed en op welk hoofdkussen u lekker slaapt.

U vindt bij ons de lekkerste dekbedden en hoofdkussens van Brinkhaus, Auping, Tempur, Texeler, Yumeko en ons eigen Janus Huismerk!

Dekbedden & kussens: wat wilt u weten?

Op het gebied van dekbedden en kussens is de keuze enorm. Welke keuze u maakt wordt bepaald door uw persoonlijke slaapwensen. We bieden u een ruime keuze van de merken Brinkhaus, Auping, Silvana Support, Tempur, Texeler en het ecomerk Yumeko!

Brinkhaus
Een dekbed van Brinkhaus voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om kwaliteit, design en slaapcomfort. Het begint met de fijnste tijken en eindigt met een keuze aan hoogwaardige vulmaterialen zoals dons, natuurhaar, wol en Tencel®-vezel. Brinkhaus ontwikkelt en produceert haar dekbedden al sinds 1847 met vakkundigheid en innovatie, waarbij de natuur niet uit het oog verloren wordt. Ook heeft Brinkhaus het speciale anti-allergie programma Morpheus opgezet.

Auping
De AVS dekbedden zijn speciaal ontwikkeld om aan te sluiten bij de overige AVS producten van Auping: spiraalbodems, boxsprings, matrassen en kussens. Zowel de dekbedden als kussens onderscheiden zich door goede ventilerende en vochtregulerende eigenschappen. De kussens zijn bovendien comfortabel en ondersteunend.

Yumeko
Yumeko brengt zachtheid in de wereld. Yumeko gelooft dat zachtheid zorgt voor een beter en meer ontspannen bestaan. Het doel van Yumeko is om uw tijd in de badkamer of in bed alsmaar aangenamer te maken. Daarom maken ze de collectie zo zacht. Met de meest duurzame katoen en kapok, het beste dons en de mooiste wol.

Tempur
Ondersteun uw hoofd en nek, net zoals uw lichaam. Door het juiste kussen te kiezen kunt u uw slaaphouding en de kwaliteit van uw slaap verbeteren. Als TEMPUR® adviseur vertellen wij u graag alles over de verschillende modellen. Informeer ook naar ons Testkussen Programma en voorkom zo een miskoop.

Texeler
Texeler kent als geen ander de unieke eigenschappen van Texelse schapenwol. Heerlijk warm in de winter, koel in de zomer. De Texeler-fabriek, vlakbij de dijk in havenplaats Oudeschild, heeft jarenlange ervaring met dit natuurproduct en de juiste weeftechniek. Het resultaat? Een prachtige kwaliteitscollectie met dekbedden, futons, kussens en onderdekens voor iedere slaapwens.

Janus Huismerk
Bij Janus weten we alles van lekker slapen. Dus ook van de allerbeste dekbedden. Daarom is er het Janus Huismerk. Kwaliteitsdekbedden en -kussens, gevuld met zeer hoogwaardige donssoorten en geleverd met tevredenheidsgarantie qua warmte. Omdat onze dekbedden navulbaar zijn, kunt u het altijd bij laten vullen als u het niet warm genoeg vindt.  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl