Lekker slapen met Auping

Wilt u optimaal genieten van een goede nachtrust? Kom dan naar Janus lekker slapen in Amsterdam! U vindt bij ons een zeer breed assortiment van Auping met o.a. Criade, Kiruna, Essential, Auronde, Match, Royal en Original.

Natuurlijk mag u komen proefliggen en we geven u graag een persoonlijk slaapadvies, zodat u het gegarandeerd een fijne nachtrust tegemoet gaat!

Bezoek ook de Auping webshop, en vergeet dan niet om ons als dealer/servicepunt aan te geven: auping.com/nl

Dromen komen uit met Auping

Goed slapen begint bij een goed matras. Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Uw lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaaphouding en persoonlijke voorkeur zijn belangrijke factoren om te bepalen welk matras goed bij u past. De ondersteuning van een matras is het beste wanneer u recht op de matras ligt. Auping matrassen zijn er in verschillende hardheden en zijn opgebouwd uit meerdere comfortzones, dit zorgt ervoor dat uw ondersteuning optimaal is.

Boxsprings: dubbel genieten van slaapcomfort
Een luxe uitstraling, comfortabele ligging en optimale ondersteuning: geen wonder dat boxsprings zo populair zijn. Dankzij een combinatie van meerdere lagen matrassen geniet u van dubbel slaapcomfort. Bij Auping vindt u boxsprings die u naar wens zelf samenstelt. Uw matraskeuze bepaalt wat goed voor u is (ergonomisch) en met de topper kiest u wat u fijn vindt liggen (slaapcomfort). Of u nu leest, slaapt of de slaapkamer een schoonmaakbeurt geeft: comfort staat centraal in het assortiment van Auping.

Eigentijds, stijlvol én duurzaam
Auping bedden gaan jaren mee, dus u wilt een weloverwogen keuze maken. Hoe kiest u een bed dat bij u past? Ieder persoon is uniek. Zorg voor een goede ergonomische afstemming van bed en matras op uw lichaam. De spiraalbodem, gecombineerd met een Auping matras biedt u juiste verdeling van de lichaamsdruk, waardoor u van optimaal slaapcomfort verzekerd bent. U kunt kiezen uit verschillende verstelmogelijkheden, zoals de rug, benen en nek, of een combinatie daarvan. Elk bed is verkrijgbaar als een eenpersoons- en tweepersoonsbed, in verschillende lengte- en breedtematen en met diverse instaphoogtes.

Auping in onze winkel
Bent u benieuwd naar de matrassen, boxsprings en bedden van Auping? Kom naar onze winkel in Amsterdam. Wij leggen u graag de verschillen uit en controleren of u goed ligt op de door u gewenste matras en bodem. U kunt rekenen op een persoonlijk slaapadvies.

Auping webshop
U kunt alle Auping artikelen ook bestellen via de Auping webshop op de Auping site : auping.com/nl . Denkt u er dan wel aan om ons als dealer/servicepunt te selecteren dan kunt u altijd weer bij ons terecht met uw vragen en/of problemen.

.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl