Lekker slapen met Auping

Wilt u optimaal genieten van een goede nachtrust? Kom dan naar Janus lekker slapen in Amsterdam! U vindt bij ons een zeer breed assortiment van Auping met o.a. Noble, Criade, Kiruna, Essential, Auronde en Original.

Natuurlijk mag u komen proefliggen en we geven u graag een persoonlijk slaapadvies, zodat u het gegarandeerd een fijne nachtrust tegemoet gaat!

Dromen komen uit met Auping

Goed slapen begint bij een goed matras. Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Uw lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaaphouding en persoonlijke voorkeur zijn belangrijke factoren om te bepalen welk matras goed bij u past. De ondersteuning van een matras is het beste wanneer u recht op de matras ligt. Auping matrassen zijn er in verschillende hardheden en zijn opgebouwd uit meerdere comfortzones, dit zorgt ervoor dat uw ondersteuning optimaal is.

> Bekijk de acties van Auping

Boxsprings: dubbel genieten van slaapcomfort
Een luxe uitstraling, comfortabele ligging en optimale ondersteuning: geen wonder dat boxsprings zo populair zijn. Dankzij een combinatie van meerdere lagen matrassen geniet u van dubbel slaapcomfort. Bij Auping vindt u boxsprings die u naar wens zelf samenstelt. Uw matraskeuze bepaalt wat goed voor u is (ergonomisch) en met de topper kiest u wat u fijn vindt liggen (slaapcomfort). Of u nu leest, slaapt of de slaapkamer een schoonmaakbeurt geeft: comfort staat centraal in het assortiment van Auping.

Eigentijds, stijlvol én duurzaam
Auping bedden gaan jaren mee, dus u wilt een weloverwogen keuze maken. Hoe kiest u een bed dat bij u past? Ieder persoon is uniek. Zorg voor een goede ergonomische afstemming van bed en matras op uw lichaam. De spiraalbodem, gecombineerd met een Auping matras biedt u juiste verdeling van de lichaamsdruk, waardoor u van optimaal slaapcomfort verzekerd bent. U kunt kiezen uit verschillende verstelmogelijkheden, zoals de rug, benen en nek, of een combinatie daarvan. Elk bed is verkrijgbaar als een eenpersoons- en tweepersoonsbed, in verschillende lengte- en breedtematen en met diverse instaphoogtes.

Hoe duurzaam zijn Auping matrassen?
In 2020 introduceerde Auping het eerste circulaire matras ter wereld en in 2022 voegden Auping daar 2 premium circulaire matrassen aan toe. De Auping premium matrassen worden gemaakt zonder schuim en lijm, zodat de materialen voor altijd opnieuw kunnen worden gebruikt voor een nieuw, fris matras. Auping vindt het ook belangrijk dat u weet waar uw matras van is gemaakt. Daarom zijn de Auping Evolve en Elysium matrassen voorzien van een Niaga® productpaspoort. Hierin kunt u zien van welke materialen uw matras is gemaakt en hoe het matras weer kan worden ingeleverd. Zo kan Auping de waardevolle materialen hergebruiken voor een nieuw, fris matras. Auping is een B Corp; een bedrijf dat een verschil wil maken in de samenleving, dat de wereld voor toekomstige generaties leefbaar, gezond en veilig wil houden.

Auping in onze winkel
Bent u benieuwd naar de matrassen, boxsprings en bedden van Auping? Kom naar onze winkel in Amsterdam. Wij leggen u graag de verschillen uit en controleren of u goed ligt op de door u gewenste matras en bodem. U kunt rekenen op een persoonlijk slaapadvies.

.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl