Kom naar onze winkel

Graag nodigen we u uit bij Janus lekker slapen in Amsterdam. Hier ziet, voelt en ervaart u de verschillen tussen de vele bedden, matrassen en slaapsystemen. Elektrisch, vlak, boxspring, schuimmatras, spiralen, lattenbodems etc.; zoveel mensen zoveel wensen.

Wij vertellen u alles over de juiste bedbodem, zodat u de juiste keuze maakt.

Wat is voor u de juiste bedbodem?

Slapen is heel persoonlijk. Wat u wensen ook zijn, het begin altijd met de juiste bedbodem. We helpen u graag de juiste keuze te maken.

Lattenbodem/boardplaat
Een harde houten lattenbodem en boardplaat zijn geen volwaardige, comfortabele ondersteuning voor volwassenen. De bodem is te hard en slecht ventilerend.

Verende latten-/schotelbodem
Een verende latten- of schotelbodem biedt een goede ondersteuning voor alle soorten matrassen en heeft vaak de mogelijkheid om individueel de veerkracht aan te passen aan uw wensen. De ventilatie is goed en de bodems zijn leverbaar in diverse hardheden.

Spiraal
Een spiraal combineert een stevige ondersteuning met een uitstekende ventilatie en duurzaamheid. De veerkracht in de breedte van de bodem is echter wat minder gelijkmatig verdeeld.

Boxspring
Een boxspring is in feite een binnenveringmatras op poten. Deze heeft vaak meer veerkracht dan de andere bodems en een gelijkmatige vering over de hele breedte van het bed. Bovendien combineert de boxspring de functie van de bodem met die van een ledikant, omdat de boxspring vaak wordt gestoffeerd. De ventilatie is redelijk en er zijn diverse hardheden leverbaar. Ook kunt u kiezen voor een systeem met de mogelijkheid om de veerkracht op maat aan uw wensen aan te passen.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl