Voordelig slapen bij Janus

Optimaal genieten van een goede nachtrust, maar niet te veel betalen? Ook dan slaapt u lekker bij Janus lekker slapen in Amsterdam! Het hele jaar vindt u bij ons aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. En er zijn altijd voordelige acties van de grote merken. 

Hieronder een overzicht van alle actuele acties. Vraag naar de volledige voorwaarden in de winkel.

Acties bij Janus. Profiteer ervan!

Deze zomer 50% korting op uw 2e artikel

De Summer Sale van TEMPUR® is begonnen! Tot en met 9 september 2018 ontvangt u 50% korting op uw 2e artikel. De actie is geldig op het oude én nieuwe assortiment. Voor het oude assortiment geldt: zolang de voorraad strekt. Kom naar de winkel en vraag naar de voorwaarden.

Gratis hoofdbord bij een Viking boxspring

Bij Janus krijgt u tot en met 31 juli 2018 helemaal gratis een hoofdbord bij aanschaf van Viking boxspring. Kom naar de winkel en vraag naar de voorwaarden.

Uw 2e Ubica-matras helemaal gratis!

Ubica laat u op aantrekkelijke wijze kennis maken met de Impression en Impression Air matrassen: bij aankoop van één matras krijgt u de tweede er nu gratis bij! Bij aankoop van twee eenpersoons matrassen Impression of Impression Air met gelijke afmetingen, ontvangt u de tweede matras gratis. Bij aankoop van een tweepersoons matras Impression of Impression Air, ontvangt u de matras voor de helft van de prijs. Verkrijgbaar in alle courante afmetingen.

Voor alle acties geldt: vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl