Voordelig slapen bij Janus

Optimaal genieten van een goede nachtrust, maar niet te veel betalen? Ook dan shopt en slaapt u lekker bij Janus lekker slapen in Amsterdam! Het hele jaar vindt u bij ons aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. En er zijn altijd voordelige acties van de grote merken. 

Hieronder een overzicht van alle actuele acties. Vraag naar de volledige voorwaarden in de winkel.

Acties bij Janus. Profiteer ervan!

Klik hier om EASE BY TEMPUR® te kopen

Gratis Götland zomerdekbed bij aankoop van een Viking boxspring

Maak uw zomer nóg comfortabeler met een Götland zomerdekbed. U ontvangt deze helemaal gratis bij aanschaf van een Viking-bed. Kom naar de winkel en profiteer!

*Actie is geldig tot en met woensdag 30 juni 2021. Vraag naar de exacte voorwaarden!

TEMPUR Product van het Jaar 2021 promotie!

De Tempur matras Sensation Elite is gekozen tot Product van het Jaar 2021! En dat vieren wij met een mooie voorjaarspromotie. Daarom ontvangt u tot en met zondag 27 juni op bijna het gehele Tempur-assortiment 50% korting op uw 2e artikel.

Vraag naar de voorwaarden. Deze actie is geldig t/m zondag 27 juni 2021.

Een gratis Tempur-bed? Jazeker een gratis Tempur-bed!

Omdat we zoveel mogelijk mensen kennis willen laten maken met het ultieme slaapcomfort van Tempur staat 2021 in het teken van een gratis Tempur-bed. Tot en met zondag 2 januari 2022 ontvangt u een Relax Bed hoofdbord én bedkader cadeau bij aankoop van twee eenpersoonsmatrassen of een tweepersoonsmatras en twee bedbodems van Tempur.

Vraag naar de voorwaarden. Deze actie is geldig t/m zondag 2 januari 2022.

Voor alle acties geldt: vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl