Voordelig slapen bij Janus

Optimaal genieten van een goede nachtrust, maar niet te veel betalen? Ook dan shopt en slaapt u lekker bij Janus lekker slapen in Amsterdam! Het hele jaar vindt u bij ons aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. En er zijn altijd voordelige acties van de grote merken. 

Hieronder een overzicht van alle actuele acties. Vraag naar de volledige voorwaarden in de winkel.

Acties bij Janus. Profiteer ervan!

Geniet van de warme winterweken van Auping!

Tot en met zondag 31 januari 2021 ontvangt u wintervoordeel op alle Auping matrassen tijdens de warme winterweken van Auping. Bestel uw nieuwe matras gemakkelijk en snel telefonisch bij ons of maak gebruik van de Auping-webshop en ontdek uw wintervoordeel.

Als u kiest voor bestellen in de webshop, vermeld dan Janus Lekker Slapen als servicepunt. Dan krijgt u alle service, zoals u van ons gewend bent.

Tempur winteractie 2020

Profiteer van de Tempur winteractie!

Om de koude wintermaanden een beetje aangenamer te maken, krijgt u bij Janus 50% korting op elk tweede artikel uit de gehele collectie van Tempur. Deze actie is van toepassing op het voordeligste artikel dat u aanschaft.

Profiteer van de Viking bedtextiel-actie!

De kou is weer in het land. Tijd voor een nieuwe boxspring van Viking. Want vanaf 1 oktober tot 31 januari 2021 krijgt u bij aanschaf van een Viking boxspring bedtextiel naar keuze t.w.v. 10% van het aankoopbedrag.

* Vraag naar de voorwaarden

Voor alle acties geldt: vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl