Voordelig slapen bij Janus

Optimaal genieten van een goede nachtrust, maar niet te veel betalen? Ook dan shopt en slaapt u lekker bij Janus lekker slapen in Amsterdam! Het hele jaar vindt u bij ons aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. En er zijn altijd voordelige acties van de grote merken. 

Hieronder een overzicht van alle actuele acties. Vraag naar de volledige voorwaarden in de winkel.

 

Acties bij Janus. Profiteer ervan!

Exclusief bij Janus: een Auping dekbed en twee hoofdkussens cadeau

Kijk, dat is nog eens een exclusieve actie. Als u tussen 7 en 20 november 2022 in onze winkel in Amsterdam een Auping bed aanschaft, krijgt u daar helemaal gratis een dekbed en twee hoofdkussens t.w.v. € 617 bij cadeau. Deze lokale Auping-actie is uitsluitend in onze winkel geldig!

Vraag naar de voorwaarden

TEMPUR collectie uitverkoop: 25% korting!

De zomer is weer voorbij, dus we maken ruimte in de winkel. Dat betekent dat u nu kunt profiteren van 25% korting op TEMPUR® matrassen, toppers, bedbodems en het Relax Bed.

*Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2022

De TEMPUR Winter Sale is begonnen!

Dat is een mooi begin van de winter! Bij Janus ontvangt u maar liefst 25% korting op de ergonomische hoofdkussens van TEMPUR. U bent van harte welkom om ze uit te komen proberen in onze winkel.

Voor alle acties geldt: vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl