Voordelig slapen bij Janus

Optimaal genieten van een goede nachtrust, maar niet te veel betalen? Ook dan shopt en slaapt u lekker bij Janus lekker slapen in Amsterdam! Het hele jaar vindt u bij ons aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. En er zijn altijd voordelige acties van de grote merken. 

Hieronder een overzicht van alle actuele acties. Vraag naar de volledige voorwaarden in de winkel.

Acties bij Janus. Profiteer ervan!

Zomerse korting bij TEMPUR®

Start uw unieke slaapervaring met een stijlvolle TEMPUR® One™ boxspring. Ervaar de sensatie van een koele en comfortabele nachtrust met een TEMPUR® Cool Touch matras. En geniet van optimale ondersteuning en comfort van de TEMPUR® hoofdkussens. Deze zomer: alle TEMPUR® One™ boxsprings, TEMPUR® matrassen en TEMPUR® hoofdkussens met een zomerse korting van 15%!

*Actie is geldig tot en met 12 september 2021

Ontdek EASE™ by TEMPUR®

het nieuwe TEMPUR®-matras dat eenvoudig en praktisch opgerold in een doos direct bij je voordeur wordt afgeleverd. Open de doos, rol het matras uit, laat het zijn vorm aannemen en je kunt direct genieten van het ultieme TEMPUR® gevoel.

Klik hier om EASE BY TEMPUR® te kopen

Een gratis Tempur-bed? Jazeker een gratis Tempur-bed!

Omdat we zoveel mogelijk mensen kennis willen laten maken met het ultieme slaapcomfort van Tempur staat 2021 in het teken van een gratis Tempur-bed. Tot en met zondag 2 januari 2022 ontvangt u een Relax Bed hoofdbord én bedkader cadeau bij aankoop van twee eenpersoonsmatrassen of een tweepersoonsmatras en twee bedbodems van Tempur.

Vraag naar de voorwaarden. Deze actie is geldig t/m zondag 2 januari 2022.

Voor alle acties geldt: vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl