Voordelig slapen bij Janus

Optimaal genieten van een goede nachtrust, maar niet te veel betalen? Ook dan shopt en slaapt u lekker bij Janus lekker slapen in Amsterdam! Het hele jaar vindt u bij ons aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. En er zijn altijd voordelige acties van de grote merken. 

Hieronder een overzicht van alle actuele acties. Vraag naar de volledige voorwaarden in de winkel.

Acties bij Janus. Profiteer ervan!

Auping voordeel én rust tijdens Black Friday

Van vrijdag 27 t/m maandag 30 november ontvangt u 10% Black Friday voordeel op alle Auping-producten. Bovendien doneert Auping 10% van de Black Friday-omzet aan Het Vergeten Kind. Want elk kind moet zacht kunnen slapen, vinden wij. Kom naar de winkel en ontdek uw Black Friday voordeel op matrassen, boxsprings, bedden, bedbodems en beddengoed.

Tempur winteractie 2020

Profiteer van de Tempur winteractie!

Om de koude wintermaanden een beetje aangenamer te maken, krijgt u bij Janus 50% korting op elk tweede artikel uit de gehele collectie van Tempur. Deze actie is van toepassing op het voordeligste artikel dat u aanschaft.

Profiteer van de Viking bedtextiel-actie!

De kou is weer in het land. Tijd voor een nieuwe boxspring van Viking. Want vanaf 1 oktober tot het einde van dit jaar krijgt u bij aanschaf van een Viking boxspring bedtextiel naar keuze t.w.v. 10% van het aankoopbedrag.

* Vraag naar de voorwaarden

Voor alle acties geldt: vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl