Voordelig slapen bij Janus

Optimaal genieten van een goede nachtrust, maar niet te veel betalen? Ook dan slaapt u lekker bij Janus lekker slapen in Amsterdam! Het hele jaar vindt u bij ons aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. En er zijn altijd voordelige acties van de grote merken. 

Hieronder een overzicht van alle actuele acties. Vraag naar de volledige voorwaarden in de winkel.

Acties bij Janus. Profiteer ervan!

Topper upgrade actie Viking Beds met voordeel tot wel € 880,-!

Gaat u voor natuurlatex met een koele zomer (katoen) en een warme winter (wol) zijde, of kiest u toch liever voor 100% natuurlijk paardenhaar? Wat uw keuze ook is, tot en met 2 juni profiteert u van een gratis upgrade naar één van de luxueuze topmatrassen van Viking Beds. Kom naar de winkel en we vertellen u er alles over.

Vraag naar de voorwaarden

Vier het voorjaar met 25% korting op TEMPUR®

Slapen op een matras en hoofdkussen die zich helemaal aanpassen aan uw wensen is voordeliger dan u denkt. Profiteer nu van de kortingen tijdens de TEMPUR® Voorjaarsactie. Tot en met 24 juni 2018 krijgt u maar liefst 25% korting op ons gehele TEMPUR® assortiment. Kom naar de winkel en vraag naar de voorwaarden.

Nu uw 2e Ubica-matras helemaal gratis!

Ubica laat u op aantrekkelijke wijze kennis maken met de Impression en Impression Air matrassen: bij aankoop van één matras krijgt u de tweede er nu gratis bij! Bij aankoop van twee eenpersoons matrassen Impression of Impression Air met gelijke afmetingen, ontvangt u de tweede matras gratis. Bij aankoop van een tweepersoons matras Impression of Impression Air, ontvangt u de matras voor de helft van de prijs. Verkrijgbaar in alle courante afmetingen.

Voor alle acties geldt: vraag naar de exacte voorwaarden in onze winkel.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl