De mooiste kasten bij Janus

Een belangrijk onderdeel van uw slaapkamer wordt gevormd door de kast(en). Wilt u volop keuze en goed advies? Kom dan naar Janus in Amsterdam!

Bij Janus lekker slapen vindt u de mooiste kasten van Novamobili en Hülsta. We helpen u graag de juiste keuze te maken.

Kasten in soorten en maten

Kasten zijn meestal onderdeel van een aanbouwsysteem. Daarbij kunt u kiezen uit standaardelementen in verschillende maten. Omdat u betaalt per element, bepaalt u zelf de prijs en omvang van uw kast.

Zo veel te kiezen
Er is veel te kiezen: schuifdeuren, vouwdeuren, draaideuren, buiten-wanden en binnenwanden, hoekele-menten, ladeblokken, legplanken, schoenenrekken, roeden, schuif-rekken, opbergboxen, dashouders, broekhouders, kleerhangers, kledingzakken, inhangkorven en schuifplanken. Inventariseer vooraf om samen te bepalen wat voor u de beste indeling is. De keuze aan merken, kleuren en materialen is zo groot dat het uiterlijk van uw kast altijd is af te stemmen op uw slaapkamer.

Onze merken
Op het gebied van kasten is er heel veel mogelijk. Maar we kunnen ons voorstellen dat u het lastig vindt een goede keuze te maken. Wij helpen u graag. Neem de maten van uw slaapkamer op en kom dan naar onze winkel in Amsterdam. Onder het genot van een kopje koffie laten we u zien wat er allemaal mogelijk is en welke oplossing het beste bij uw situatie past. U vindt bij ons kastsystemen van Novamobili en Hülsta.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl