Lekker slapen voor kids

Ook kinderen willen optimaal genieten van een goede nachtrust. Dat is juist voor kids belangrijk na een lange dag school en lekker spelen.

Kom daarom naar Janus lekker slapen in Amsterdam! Speciaal voor jullie kids voeren wij de leuke merken van Nederland: Lifetime en Moll. 

Lifetime kidsrooms

De filosofie van Lifetime: kinderen die alleen maar hoeven te spelen, ontdekken en plezier hebben. Lifetime schept opvallende en fantasierijke werelden, die de basis vormen voor de reis door de kinderjaren. Door traditioneel vakmanschap en Deense kwaliteit zorgt Lifetime dat kinderen in een veilige omgeving pret kunnen maken en spelen. Alleen het beste is goed genoeg!

Geen compromissen over kwaliteit en veiligheid
Bedden van Lifetime zijn gemaakt van het beste hout uit de bossen van noordelijk Scandinavië. Het Lifetime bedsysteem groeit met uw kind mee en kunt u steeds opnieuw aangepassen aan andere wensen en behoeften. Wanneer u een Lifetime-product bekijkt, vallen meteen de kwaliteit, de stevige verbindingen en de voortreffelijke stabiliteit van de producten op.


Moll: bureaus voor kids

Gezond groeien en je vrij ontwikkelen is perfect mogelijk dankzij de ergonomische Moll bureaus en stoelen. Door de in hoogte en schuintegraad verstelbare tafels en stoelen die je dynamisch doen zitten, creëert Moll voor iedere leeftijd en lichaamsbouw gezonde speel-, leer- en werkomstandigheden.

Optimale vormgeving van kinderbureaus
Gezond groot worden: al meer dan 30 jaar houdt moll zich bezig met de optimale vormgeving van kinderbureaus. Met een Moll bureau kiest u steeds voor 5 jaar kwaliteitsgarantie en nalevergarantie, onschadelijke materialen voor milieu en gezondheid en gecontroleerde veiligheid dankzij het GS-keurmerk.


  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl