Lekker slapen met LifeTime Kidsrooms

Ook kinderen willen optimaal genieten van een goede nachtrust. Daarom hebben wij gekozen voor LifeTime. Kom naar Janus Slaapkamerspeciaalzaak in Amsterdam en laat u uitgebreid voorlichten over de vele mogelijkheden van dit prachtige Deense merk!

Kom daarom naar Janus lekker slapen in Amsterdam. Speciaal voor jullie kids voeren wij het leukste merk voor kidsrooms: LifeTime.

LifeTime Kidsrooms

De filosofie van LifeTime: kinderen die alleen maar hoeven te spelen, ontdekken en plezier hebben. LifeTime schept opvallende en fantasierijke werelden, die de basis vormen voor de reis door de kinderjaren. Door traditioneel vakmanschap en Deense kwaliteit zorgt LifeTime dat kinderen in een veilige omgeving pret kunnen maken en spelen. Alleen het beste is goed genoeg!

> Bekijk de LifeTime acties

Duurzaam en milieubewust
LifeTime maakt gebruik van speciaal geselecteerd duurzaam grenenhout, dat langzaam in moeilijke klimatologische omstandigheden groeit. Hierdoor ontstaat een sterke houtsoort, die zeer geschikt is om meubelen van hoge kwaliteit te maken. Het hout komt ook uit duurzame bosbouw, waar voor iedere gekapte boom 1,5 nieuwe boom wordt geplant. Het hout is afgewerkt met milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis.

Veilige en stabiele constructies
LifeTime meubilair is en blijft stevig en stabiel gedurende vele jaren, zelfs wanneer het wordt omgebouwd. De goed doordachte en solide constructie betekent dat de kinderen er vele jaren plezier van beleven. LifeTime bedden voldoen ook aan de hoogste veiligheidseisen, vaak meer dan de wettelijke norm. Alle bedden zijn ook uitgebreid getest door TÜV, een strenge test autoriteit.

Kwaliteitsgarantie
LifeTime maakt alle meubelen in eigen huis. Deskundige meubelmakers en houtbewerkers beschikken hiervoor over zeer geavanceerde apparatuur. Daardoor kan LifeTime een garantie bieden van maar liefst 5 jaar op de constructie van haar bedden.

LifeTime Roomplanner 2024
Ga hieronder zelf aan de slag met de LifeTime producten. Of kijk op https://ltvs.customshop.online/clients/i_frame/nl voor een groter formaat. Maak je ontwerp en neem het mee naar de winkel.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl