Lekker slapen met Styldecor

Wilt u optimaal genieten van een goede nachtrust? Kom dan naar Janus lekker slapen in Amsterdam! Ook voor Styldecor.

Styldecor combineert luxebedden met hoogtechnologische matrassen. Elke bedcombinatie wordt volledig met de hand gemaakt in de eigen Styldecor ateliers. Kom Styldecor ontdekken bij Janus! 

Styldecor handmade luxury beds

Stelt u bijzondere eisen aan uw slaapcomfort, dan is het heerlijk thuiskomen bij Styldecor. Styldecor besteedt alle tijd en aandacht aan het bed van uw dromen. Zowel wat betreft comfort als vormgeving. Alle gebruikte materialen zijn van uitmuntende kwaliteit; Het hout, de stoffen, de veren...

Luxe en technologie
Styldecor combineert luxebedden met hoogtechnologische matrassen. Elke bedcombinatie wordt volledig met de hand gemaakt in eigen ateliers. De schoonheid van een Styldecor bed zit 'm in de details. Elk Styldecor bed wordt keer op keer met de hand gemaakt door de beste vakmensen en tot in de puntjes afgewerkt.

Pièce unique
De textuur en kleur van de stoffering geven uw bed persoonlijk karakter. Daarom selecteert Styldecor eigenhandig haar luxueuze stoffen. In zowel eigentijdse kleuren als klassiekere tinten en in zowel superfijne als robuuste texturen. Uw bed kan zelfs bekleed worden met een stof die u zélf aanlevert. Zo kunt u uw bed volledig op uw slaapruimte afstemmen en genieten van een écht pièce-unique!

Styldecor in de winkel
Styldecor gebruikt alleen de allerbeste materialen. Kom ze ontdekken in onze winkel in Amsterdam. U bent van harte welkom!

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl