Lekker slapen met Pullman

Wilt u optimaal genieten van een goede nachtrust? Kom dan naar Janus lekker slapen in Amsterdam! Ook voor Pullman.

Dankzij een lange historie staan Pullman bedden, boxsprings en matrassen vandaag de dag synoniem voor comfort en luxe. De kern van een hoogstaand gezoneerd Advanced Pocket interieur geeft u een individuele ondersteuning op maat.

Verlangen naar een Pullman

George Mortimer Pullman legde in 1865 de basis voor de unieke veer-in-veer constructie die de boxsprings van Pullman zo beroemd maakt. Tot de dag van vandaag staan Pullman bedden en matrassen synoniem voor comfort en luxe. De kern van een hoogstaand gezoneerd Advanced Pocket interieur geeft individuele ondersteuning op maat. De beste natuurlijke materialen zorgen ervoor dat u in een oase van sereniteit van uw nachtrust gaat genieten.

Weldadige nachtrust
Uitgerust wakker worden begint bij de keuze voor de juiste matras. Of u nu houdt van stevig of weldadig zacht; de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust. En voor wie daar graag nóg een dimensie aan toevoegt zijn er diverse comforttoppers. Alle matrassen en Comfort Toppers zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Bij Pullman kunt u zonder meerprijs kiezen uit een standard- of firmuitvoering.

Ongekend comfort
Het concept uit 1865 vormt vandaag de dag nog steeds de basis voor iedere boxspring. Het ongekende comfort van een Pullman boxspring is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed.

25 Jaar garantie
Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. 25 jaar garantie is op iedere boxspring standaard.

Pullman in onze winkel
Bent u benieuwd naar matrassen, boxsprings en bedden van Pullman? Kom naar onze winkel in Amsterdam. Wij leggen u graag de verschillen uit en controleren of u goed ligt op de door u gewenste matras en bodem. U kunt rekenen op een persoonlijk slaapadvies.

  
© Janus Slaapkamerspeciaalzaak | 1e Const. Huygensstraat 71-73 / Overtoom 76-78 Amsterdam. T (020) 618 0120 | janus@lekker-slapen.nl